Ik wil meedoen!

Het Jeugdplatform Amsterdam geeft jongeren (12 t/m 23 jaar) en ouders de kans om mee praten over de Amsterdamse jeugdhulp. Dus, heb je een vraag of opmerking of wil je graag meepraten over de jeugdhulp in Amsterdam? Doe dan mee!

Meedoen binnen het Jeugdplatform kan op verschillende manieren, van één keer je verhaal vertellen, tot regelmatig meedenken in bijeenkomsten.

Ik wil één keer mijn verhaal vertellen  
Is er iets dat je met het Jeugdplatform wilt delen (dat mag zowel een goede als een minder goede ervaring met jeugdhulp zijn), dan kun je altijd contact opnemen met belangenbehartigers Kati en Jeslin. Zij gaan graag met je in gesprek.

Ik wil meepraten tijdens een themabijeenkomst
Het Jeugdplatform organiseert regelmatig themabijeenkomsten voor zowel jongeren als ouders. Lijkt het je leuk om een keer mee te praten en je mening te geven? Meld je dan aan via de website én houd onze website en Facebook-pagina in de gaten. Er komt ongetwijfeld een thema voorbij dat je aanspreekt!

Ik wil lid worden van de Adviesgroep
De Adviesgroep is een vaste groep jongeren en ouders die één keer per maand samen komt om te vergaderen. Af en toe komt er een plekje vrij. Dus lijkt het je leuk om lid te worden van de Adviesgroep? Dan horen wij dat graag!  Stuur een mail naar info@jeugdplatformamsterdam.nl

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe uitnodigingen en bijeenkomsten!

Waarom zou je meedoen?

  • Omdat er dan naar jouw mening wordt geluisterd
  • Omdat jouw ideeën worden gebruikt om de gemeente te adviseren. Dat betekent betere zorg voor jezelf/je kind, maar ook dat je andere kinderen en jongeren in de zorg helpt!
  • Omdat het gezellig is: tijdens al onze bijeenkomsten is er ruimte voor gezelligheid.