De adviesgroep is compleet

6-11-2014 – De Adviesgroep is compleet 

Het Jeugdplatform heeft per 1 januari 2015 een formele adviesfunctie binnen de gemeente. Om die reden wordt een aantal betrokken jongeren en ouders binnen het Jeugdplatform afgevaardigd in een ‘Adviesgroep’. Inmiddels hebben zeven jongeren en vijf ouders zich aangemeld en zijn er voorlopig geen vacatures meer voor de adviesgroep.

In december worden de leden van de adviesgroep geïnstalleerd door de gemeente Amsterdam. De eerste vergadering en kennismaking van de Adviesgroep is inmiddels geweest. De enthousiaste jongeren en ouders gingen met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen; de rol van een formeel adviesorgaan, belangrijke verbeterpunten in de zorg voor jeugd, hun onderlinge samenwerking en nog veel meer. Alle jongeren en ouders zitten vol energie en zijn enthousiast om in het Jeugdplatform echt een verschil te gaan maken voor anderen, dat belooft wat voor 2015! Tot 1 januari gaat de adviesgroep in ieder geval hard aan de slag om de agenda van het Jeugdplatform in 2015 te bepalen en om andere ouders en jongeren te betrekken bij de advisering van de gemeente. Binnenkort stellen de leden van de adviesgroep zichzelf voor op de website.

Op dit moment is de adviesgroep gevuld. Heb je interesse in een functie in de adviesgroep, laat het ons weten via jeugdplatform@clientenbelangamsterdam.nl.  Als er plek is in de adviesgroep krijg je een bericht.