Belangrijkste signalen 1e helft 2017

21-09-2017 Het Jeugdplatform heeft zich in de eerste zes maanden van 2017 wederom actief ingezet om het perspectief van jongeren en ouders in het Amsterdamse jeugdstelsel te laten horen. Door middel van verschillende activiteiten verzamelen we ervaringen, meningen en ideeën over de jeugdhulp. Dit noemen we signalen. Deze signalen komen van jongeren en ouders, maar soms ook van bijvoorbeeld jeugdprofessionals.

De meest voorkomende signalen in de periode van januari t/m juli 2017 hebben we gebundeld in een kort rapport. Het hele rapport kun je hier lezen.

Wij willen niet alleen knelpunten aanwijzen maar ook (juist!) meedenken over hoe het wel kan en goede voorbeelden aandragen. Daarom hierbij de oproep: ben je als instelling of beleidsmaker geïnteresseerd in één van de bovenstaande signalen? Of heb je als ouder of jongeren ideeën over hoe dingen anders of beter zouden kunnen? Dan horen wij dat graag!

Je mag altijd contact opnemen met belangenbehartiger Kati of Jeslin. Zij zijn de bereiken via de mail of per telefoon/app.
Kati: kati@jeugdplatformamsterdam.nl of 06 83531831
Jeslin: jeslin@jeugdplatformamsterdam.nl of 06 83531807