Heb jij het JPA gezien op het Roots Festival?

03-07-2017 –  Op zondag 25 juni vond het Roots Festival plaats, wat alweer 35 jaar een begrip is in Amsterdam. Het Oosterpark was omgetoverd tot een paradijs waar jong en oud zich kon vermaken en waar je aan alle kanten geprikkeld werd door diversiteit en culturen van over de hele wereld.

Dat vonden wij een goede reden om daar met een Jeugdplatform-team op af te gaan om het JPA bekender te maken en met Amsterdammers in gesprek te gaan. Het team bestond uit belangenbehartiger Jeslin en enthousiaste ouders en jongeren.Naast het uitdelen van flyers en appeltjes aan de kinderen, waren wij ook erg benieuwd wat de Amsterdammer nou bezighoudt op het gebied van jeugdhulp en speciaal onderwijs. Wij hebben verschillende mensen gesproken die ons hun kijk op de Amsterdamse jeugdhulp gaven. Daar waren we natuurlijk super blij mee!

Om een beeld te krijgen hoe onze dag eruit zag zie je hieronder een aantal actie-foto’s!

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te gaan naar een festival of evenement? Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers! Neem contact op met Jeslin of Sophie, die kunnen je er meer over vertellen.
Jeslin: jeslin@jeugdplatformamsterdam.nl 
Sophie: sophie@clientenbelangamsterdam.nl
We horen het ook graag als jij een leuk evenement organiseert/weet waar we bij aan kunnen sluiten!