Pizza-sessie met de kindombudsman – 11 juni

28-05-2019 | Op dinsdag 11 juni organiseert de Kinderombudsman van Amsterdam met de gemeente Amsterdam een pizzasessie voor kinderen en jongeren (12-18 jaar) om te praten over armoede. De Kinderombudsman haalt bij kinderen en jongeren op wat zij belangrijk vinden, laat ze daarover meedenken en brengt de uitkomsten daarvan onder de aandacht van de Amsterdamse beleidsmakers en de politiek.

Op dit moment is de gemeente Amsterdam bezig met een nieuw ‘beleidskader armoede en schuldhulp’. Daarin wordt aangegeven wat de gemeente de komende jaren wil doen om armoede tegen te gaan en schulden te voorkomen. De Kinderombudsman vindt het belangrijk om jullie mening daarover te horen.

De pizzasessie vindt plaatst op dinsdag 11 juni om 18:00 uur op het kantoor van de Kinderombudsman. Het kantoor van de Kinderombudsman zit naast Cliëntenbelang/Jeugdplatform, aan de andere kant van de gang. Dat is in het INIT-gebouw, Jacob Bontiusplaats 9 in Amsterdam.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan siham@ombudsmanmetropool.nl. Daarbij kan je meteen dieetwensen aangeven. Als je nog iemand kent die ook wil meepraten over het beleidskader ‘armoede en schuldhulp’, kan deze zich ook opgeven door een e-mail te sturen naar Siham.
Als er veel aanmeldingen zijn overwegen we om een tweede pizzasessie te organiseren.

Voor deelnemers is een VVV-bon van €15 euro,- beschikbaar.