Belangenbehartigers

Kati Varkevisser

Belangenbehartiger
kati@jeugdplatformamsterdam.nl
bel/sms/app: 06 83 53 18 31

“Sinds 2015 ben ik belangenbehartiger bij het Jeugdplatform Amsterdam en vind het elke dag weer leuk om met jongeren, ouders, professionals en beleidsmedewerkers in gesprek te gaan over jeugdhulp en passend onderwijs. Mijn passie voor (jeugd)hulp komt vooral door mijn interesse voor mensen en door mijn persoonlijke ervaringen met (jeugd)hulp, passend onderwijs en mantelzorg.
In de afgelopen jaren heb ik naar veel verschillende ervaringen en verhalen mogen luisteren en met veel mensen in gesprek mogen gaan. Elk verhaal en elke ervaring doet er toe en heeft geholpen om goede adviezen aan de gemeente uit te kunnen brengen. Dus niet denken mijn verhaal doet er niet toe – bij het Jeugdplatform wel!
Graag kom ik naar jullie toe, ontmoet jullie in de buurt of spreek elders met jullie af. Jullie kunnen mij gewoon mailen, bellen of appen!”


Jeslin Heinze

Belangenbehartiger
jeslin@jeugdplatformamsterdam.nl
bel/sms/app: 06 83 53 18 07

“Ik vind het Jeugdplatform een geweldig initiatief omdat Amsterdamse jongeren en ouders de gelegenheid krijgen om mee te praten en te denken over de zorg. Zij krijgen hierbij niet alleen een stem maar ook een gezicht. Ik ben enorm enthousiast om erachter te komen wat er in de wijken, hulpverlening, thuisfront ect. speelt als het gaat om tevredenheid en efficiëntie in de zorg.

Hiervoor heb ik gewerkt bij Straatvisie Amsterdam; een belangenbehartigings-platform voor dak- en thuisloze jongeren. Hier heb ik verschillende projecten bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd; met, voor en door jongeren.

Verder leuk om te weten, ben ik een eeneiige tweeling. Altijd handig om te vermelden mocht je mij denken tegen te komen dan kan het mijn andere helft zijn. Ik verheug me erop iedereen te leren kennen en heb veel erg veel zin in deze job!”