Belangenbehartigers

Kati-Varkevisser

Kati Varkevisser

Belangenbehartiger
kati@jeugdplatformamsterdam.nl
bel/sms/app: 06 83 53 18 31

“Mijn passie voor (jeugd)hulp komt vooral door mijn interesse voor mensen en door mijn persoonlijke ervaringen met (jeugd)zorg, passend onderwijs en mantelzorg.
Dat ik voorheen met mijn ervaringen en zorgen haast nergens terecht kon, stak mij. Doorgaans hebben cliënten en hun familieleden bovendien geen inbreng in het zorgbeleid.
Gelukkig brengt het Jeugdplatform Amsterdam daar nu verandering in. Ik ben dan ook erg blij als belangenbehartiger ouders en jeugdigen een stem te kunnen geven. Door verhalen en ervaringen te verzamelen en te bundelen, kunnen goede adviezen aan de gemeente uitgebracht worden.
Ik verheug mij erop om naar de verschillende ervaringen en verhalen van jullie te luisteren en met jullie in gesprek te gaan. Elk verhaal, elke ervaring doet er toe. Denk niet; het heeft toch geen zin – nu wordt er wel geluisterd!
Graag kom ik naar jullie toe, ontmoet jullie in de buurt of spreek met jullie elders af. Jullie kunnen mij gewoon mailen, bellen of appen!"


 

Jeslin-Heinze

Jeslin Heinze

Belangenbehartiger
jeslin@jeugdplatformamsterdam.nl
bel/sms/app: 06 83 53 18 07

“Ik vind het Jeugdplatform een geweldig initiatief omdat Amsterdamse jongeren en ouders de gelegenheid krijgen om mee te praten en te denken over de zorg. Zij krijgen hierbij niet alleen een stem maar ook een gezicht. Ik ben enorm enthousiast om erachter te komen wat er in de wijken, hulpverlening, thuisfront ect. speelt als het gaat om tevredenheid en efficiëntie in de zorg.

Hiervoor heb ik gewerkt bij Straatvisie Amsterdam; een belangenbehartigings-platform voor dak- en thuisloze jongeren. Hier heb ik verschillende projecten bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd; met, voor en door jongeren.

Verder leuk om te weten, ben ik een eeneiige tweeling. Altijd handig om te vermelden mocht je mij denken tegen te komen dan kan het mijn andere helft zijn. Ik verheug me erop iedereen te leren kennen en heb veel erg veel zin in deze job!”